Translate

vrijdag 21 september 2012

Terug van weggeweest

Wat is het lang geleden.... 17 juli was mijn laatste bericht op mijn blog. Foei! Maar na een heerlijk vakantie kan ik er weer tegenaan :-)

We zijn nogmaals dit jaar naar Frankrijk geweest en hebben een heerlijke camping gevonden waar we een huisje hebben gehuurd in het dorpje Le Muy  aan de côte d'azur. Prachtig en rustgevend en ook een leuk koppel leren kennen, toffe badmeester en aangename, sociale mensen die er een huisje hadden gekocht. Wat heeft een mens nog meer nodig, zon, rust en aangenaam gezelschap! 
Meer nog ... al meer of 3 maand loop ik rond met een allergie op armen, vingers, lichaam ... allemaal kleine bultjes die verschrikkelijk jeuken. De spoed nog moeten bezoeken voor mijn vakantievertrek, bloedstaal afgenomen: niets te vinden. Dermatoloog bezocht: geen verbetering met zalf, noch pilletjes. Cortisonezalf moeten gebruiken op vakantie: weer geen resultaat maar dan een bezoekje bij een apotheker in Nice & een vrij verkrijgbaar pilletje genomen met al resultaat alles weg!!! Moet je daarvoor 1140 km rijden om geholpen te worden en meer of 60 euro kwijt terwijl 5.95 euro volstond.
Gelukkig ik ben geholpen en ik ben van die verschrikkelijk jeukende bultjes vanaf!

De zoektocht naar borduurwinkeltjes was iets moeilijker, tijdschriften vinden was geen probleem maar toch heb ik een leuk patroontje gevonden waar ik binnenkort mee zal beginnen. 

Helaas liggen er nog 4 om af te werken, die ik dit weekend nog wil voltooien om dan uiteindelijk mijn blogje weer up te daten en weer in mijn dagelijkse routine te vallen. Hoe heerlijk mijn vakantie is ook geweest en hoe hard ik de streek, de mensen en de heerlijke zon zal missen ... ik ben toch blij om terug thuis te zijn.Een prettig weekend allemaal.
Liefs,
Miss t.


9 opmerkingen:

 1. fijn dat je een goed zalfje hebt gevonden;-)
  enig borduurtje, kijk al uit naar je af gewerkte borduurwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miss T!
  Leuk om te lezen dat je terug bent!
  Soms moet je ook geluk hebben met hobbywinkels! In de streek waar ik zat, heb ik er 3 in één stad gevonden (al dan niet goed gestockeerd). Altijd spijtig als je terug moet komen! Stiekem wensen we dan ook om de lotto te winnen en naar het zuiden te emigreren! ;-)
  Benieuwd naar alle leuke, mooie, schattige, ... dingen die je ons gaat tonen.
  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je de oplossing voor die ellende hebt gevonden,
  wat een leuk klein borduurwerkje en heel veel plezier met borduren. Ben benieuwt naar je mooie werkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk pakketje heb je gevonden. Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad en dat je daar eenoplossing hebt gevonden voor je huiduitslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer terug bent! Heerlijk genoten van je vakantie, vervelend van de allergie maar gelukkig een oplossing gevonden:)
  Je hebt een schattig patroontje uitgezocht, ik ben benieuwd naar je weekend projecten!

  fijn weekend,
  Fem

  BeantwoordenVerwijderen
 6. That pattern is adorable! I can't wait to see it finished :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel fijn dta je nu van de jeuk en de bultjes af bent !!
  Mooi patroon heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi!! I loved your blog.. your works are very beatiful.. I following it. and I waiting to my blog.. greetings :))

  BeantwoordenVerwijderen