Translate

zondag 12 februari 2012

Gera! - Round Tin Cans - Birds and Flowers

Vintage Style is iets waar ik een zwak voor heb, de leuke afbeeldingen van vroeger, de mooie kleuren, nostalgie. Als ik kon keerde ik met een teletijdmachine even terug om al die mooie spullen van vroeger op mijn netvlies te laten branden. De borduurpatronen van Gera! Kyoko Maruoka http://gera.main.jp/ zijn gewoon prachtig. Ik smelt telkens ik ze zie. Ze heeft ook een prachtige blog waar je al haar werk kun bewonderen http://gera.exblog.jp/ zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen naar deze prachtige ontwerpster van borduurpatroontjes. 
Een tijdje geleden kocht ik bij de Hema ronde doosjes met een retro patroontje en heb ik een ontwerp van Gera! geborduurd m.n. nummer 20 - Round Tin Cans. Ik heb de kleuren van het origineel patroontje een beetje aangepast en ook gewerkt met zilverdraad blauw (van dmc) om het effect van het doosje terug te laten komen in het patroon. Zie hier het resultaat.

2 opmerkingen:

 1. Prachtig; wat mooi gedaan! Kun je me zeggen hoe je de borduurpatronen van gera hebt besteld?

  groetjes Grethilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grethilde, sorry voor laat antwoord via deze site kun je bestellen hhttps://www.superbuzzy.com/shop/search/?keywords=gera.
   Groetjes,
   Miss t.

   Verwijderen